Voedingsadvies voor een volwaardig plantaardig dieet

Wil je overstappen op een vegan dieet, of je huidige plantaardige voedingspatroon wat gezonder maken? Laat mij je voorzien van het juiste vegan voedingsadvies. Volledig en gezond plantaardig eten is haalbaar voor iedereen. Of je nu wilt afvallen of spieren wilt kweken, lekker wilt eten maar ook gezond: ik help je op weg met passend voedingsadvies voor een fitte vegan lifestyle. Kijk naar hoe ik je kan helpen op de pagina over mijn begeleiding, of stuur me een berichtje als ik je op een andere manier kan helpen met persoonlijk advies.    

Plantaardig voedingsadvies voor de sportende vegan 

Wanneer je veel sport, dien je íets anders te eten dan de doorsnee Hollander. Zo heb je meer eiwitten nodig en over het algemeen meer energie. Zeker het onderwerp ‘eiwitten’ is een gevoelig punt bij niet-vegans. Het is vaak de eerste vraag die je als vegan sporter op je bord krijgt: ‘Hoe kom je dan aan je eiwitten?’. Met mijn voedingsadviezen kun je die vraag voortaan met gemak beantwoorden. Ik kan je helpen met het vormgeven van een volwaardig vegan eetpatroon waarmee je zeker weet dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je als sporter nodig hebt. Of je nu vooral energie wilt voor lange duurtrainingen, vooral sport om af te vallen, of spieren wilt kweken in het krachthonk. 

Plantaardige voeding voor kinderen

Als je als ouder je kinderen vegan wilt opvoeden, krijg je geheid te maken met misvattingen, onbegrip of kritiek. En dan zul je ook eens de nodige ongevraagde of tegenstrijdige adviezen geserveerd krijgen. Dit kan je behoorlijk onzeker maken. Hoe weet je nu of je het op de juiste manier aanpakt? Het zijn immers wel je kinderen. Ik help je uit de brand als ervaringsdeskundige en voedingscoach: ik voed mijn drie kinderen plantaardig op, zonder dat ze het idee hebben dat ze iets missen. Als je op mijn receptenpagina kijkt zie je dan ook dat veel van mijn recepten kindvriendelijk zijn. Wie lust er nu geen cake? Maar naast dat het eten lekker moet zijn, is het voor kinderen natuurlijk belangrijk dat ze voldoende voedingsstoffen binnen krijgen voor hun ontwikkeling en energie. Daar is mijn voedingsadvies dan ook op afgestemd. Zo hoef je je daar geen zorgen meer om te maken! 

 

 Vegan voedingsadvies bij afvallen 

Wil je afvallen? Dan kan ik je daarbij helpen met plantaardige voedingsadviezen voor gewichtsverlies. Ik kan je vertellen wat je het beste kunt eten om het jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken. Maak bijvoorbeeld gebruik van mijn handige dag- en weekmenu’s, of haal inspiratie uit mijn recepten