Vegan weekmenu’s en meer 

Ben je op zoek naar een vegan weekmenu voor jou of je gezin? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik kan je helpen met voorbeeldmenu’s voor een volwaardig plantaardig voedingspatroon, wat jouw situatie of voorkeur ook is. Sport je veel, heb je kinderen, of weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen als het op plantaardig eten aankomt? Ik help je graag met vegan weekmenu’s en meer. 

 

Vegan weekmenu’s en persoonlijk voedingsadvies

Ik kan als vegan voedingscoach jou ook begeleiden bij het vormgeven van jouw plantaardige lifestyle, en dat van jouw gezin. Hierbij kun je kiezen voor een op maat gemaakt advies met een dagmenu, maar ook voor een maand lang elke week een vegan weekmenu. Dit vegan weekmenu is afgestemd op jouw persoonlijke doelen, voorkeuren wensen en situatie. Hierbij help ik je eveneens om zélf je eigen vegan weekmenu op te stellen. Hiernaast heb je toegang tot mijn online training in plantaardig eten. Hier heb je je hele leven plezier van. Plant power for life! 

Vegan weekmenu’s voor elke doelgroep 

Wil je graag weten wat de juiste plantaardige sportvoeding is voor de actieve mens, dan kan ik je helpen met vegan voedingsschema’s. Hiermee weet je zeker dat je voldoende vegan eiwitten binnen krijgt en genoeg brandstof tot je neemt om alles uit je trainingen te halen. 

 

Als ouder met een volle agenda is het natuurlijk prettig om niet elke dag over het dieet van je kinderen te moeten nadenken. Laat mij die zorg uit handen nemen. Als ouder van drie koters weet ik precies hoe plantaardig opvoeden werkt. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vormgeven van het plantaardige voedingspatroon van jezelf en je kinderen? Ik sta je bij en voorzie je van vegan voedingsadvies voor kinderen. 

 Meer of minder hulp nodig?

Wil je graag meer of andere begeleiding? Meer of minder nodig dan een vegan weekmenu? Geen probleem! Iedereen is anders en heeft andere behoeften, dat begrijp ik als geen ander. Ik help je graag in je plantbased avontuur op de manier die jou het beste uitkomt. Dit kan zo intensief zijn als jij wilt. Je kunt het ook samen met iemand doen en zo jullie krachten bundelen. Stuur me gerust een berichtje om uit te zoeken hoe ik jou het beste kan helpen. Je kunt me berichten via de contactpagina, maar als je liever mailt is dan ook prima. Stuur in dat geval een bericht naar info@volwaardigplantaardig.nl

 

Kijk ook zeker even op mijn receptenpagina! Hier vind je eindeloze plantbased inspiratie voor elk eetmoment. Zo kun je ook zélf je plantaardige menu samenstellen. Hier zitten ook veel recepten tussen die uitstekend in de smaak zullen vallen bij kinderen en moeilijke eters.