Plantaardig eten makkelijk gemaakt

Wil je plantaardig eten, maar ook lekker en gezond? De juiste start van jouw vegan voedingspatroon begint hier. Ik help je met het vormgeven van een volwaardig plantaardige lifestyle met tips, vegan weekmenu’s, recepten en persoonlijke begeleiding. Wat jouw situatie of doel ook is. Wil je bijvoorbeeld afvallen, sportvoedingsadvies of ben je zwanger? Dan help ik je graag met passende adviezen. Ik zorg ervoor dat je met gemak én smaak plantaardig eet, en dat je niets tekort zult komen.

Plantaardig eten: zo begin je

Er zijn tegenwoordig heel veel manieren om de dierlijke producten in jouw voedingspatroon te vervangen voor een vegan variant. Denk aan kant-en-klare vleesvervangers bijvoorbeeld. Of sojaproducten in plaats van zuivel. Weet je echt niet zo goed waar je moet beginnen? In deze blog geef ik je vijf tips om te starten met jouw vegan lifestyle. Hier lees je waar je op moet letten bij het omschakelen naar plantbased. Ben je op zoek naar extra motivatie om vegan te eten? Lees dan zeker even door wat ik over de industrie achter vlees, eieren en zuivel kan vertellen… De meeste mensen zijn vegan voor de dieren, en op deze pagina lees je precies waarom.  

Persoonlijk voedingsadvies

Wil je graag meer begeleiding in het vormgeven van een vegan lifestyle en meer plantaardig eten? Met mijn persoonlijke begeleiding help ik je op weg! Ik kan je voorzien van persoonlijk voedingsadvies en weekmenu’s, afgestemd op jouw doel, voorkeuren en situatie. Zo kan ik je begeleiden wanneer je fanatiek aan sport doet. Ook kan ik je voorzien van voedingsadvies voor kinderen en wanneer je zwanger bent. Plantaardig eten hoeft echt niet moeilijk te zijn, en dat laat ik je graag zien! In een individueel begeleidingstraject stel ik samen met jou je weekmenu’s op en laat ik je zien hoe je zelf in de toekomst je eigen voedingsplannen samenstelt. Daarnaast krijg je toegang tot mijn online trainingen in plantaardig eten.

Kan ik je op een andere manier begeleiden of helpen in je plant based journey? Kom dan gerust met me in contact! Ik kijk graag met je mee naar hoe ik jou daarbij het beste kan ondersteunen.

De lekkerste vegan recepten

Op mijn receptenpagina vind je allerlei heerlijke plantaardige recepten die passen in een volwaardig en gebalanceerd voedingspatroon. Hiermee weet je zeker dat je genoeg vitaminen en andere belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. En natuurlijk is er ook ruimte voor iets lekkers af en toe!