Begeleidingstrajcten

Klaar voor jouw plantpowered avontuur?

Let's do this!

Ben jij klaar voor jouw plantpowered avontuur?
Dan ben ik klaar voor jou!

Er zijn verschillende trajecten beschikbaar, zodat jij de beste fit voor jou kan kiezen. Wil je bijvoorbeeld zelfstandig aan de slag of wil je hulp? Wil je individueel aan de slag of in groepsverband? Alles is mogelijk! Stuur me gerust een bericht en samen vinden we een passende oplossing voor jou.

Wist jij trouwens dat je ook, bij een aanvullende verzekering, de mogelijkheid hebt op een vergoeding vanuit je zorgverzekering? Klik hieronder!

Ben jij die sociale tijgert die het gezellig vindt om samen te groeien en te leren? Wil jij graag instant vegan buddies en elkaar appen met de nieuwste plantbased creaties? Altijd een support team op een knop afstand en vooral de gezelligheid van ‘we doen het samen’? Dan is dit het juiste traject voor jou! Gedurende 1 maand ga je samen in een kleine groep van 3-10 personen de uitdaging aan om plantaardig te eten. Elke week ontvang je een weekmenu en neem je deel aan een whattsap groep met je mede deelnemers waar je al je vragen, twijfels en culinaire succesen mag delen! Ook krijg je toegang tot mijn online basistraining voor gezonde plantaardige voeding. Ik kan wel zeggen dat mijn eigen plantaardige avontuur zo’n succes is geworden doordat ik het niet alleen heb gedaan. Juist samen kan je elkaar motiveren en inspireren. Let’s go! Kosten €50,- pp

Joh, heb jij helemaal geen trek in een heel traject en wil jij gewoon lekker een eenmalig advies om jouw plantaardige avontuur op weg te helpen?
Of het nou is om te checken of je op de goede weg bent, of je af wilt vallen, aan wilt komen of wanneer je een sportvoedingsadvies wilt, alles kan. Jij bepaalt waar de focus op ligt.
Je ontvangt een op maat gemaakt advies met een volledig uitgewerkt voorbeeld dagmenu.
Kosten €60,- pp

Jij gaat er helemaal voor! Jij wilt die plantpower en je wilt hem nu! In een groep heb je niet per se heel veel zin. Jij hebt liever de volledige aandacht voor jou en jouw persoonlijke situatie. Je ontvangt een maand lang weekmenu’s op basis van jouw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren en hebt daarna de mogelijkheid om zelfstandig nog twee weken te oefenen met het zelf samen stellen van menu’s die je mag insturen en samen kunt fine tunen. Ook krijg je toegang tot mijn online basis training in gezonde plantaardige voeding.
Kosten €150,- pp 

Ik wil graag meer informatie over deze trajecten:

13 + 13 =