Begeleidingstrajcten

Klaar voor jouw plantpowered avontuur?

Let's do this!

Ben jij klaar voor jouw plantpowered avontuur?
Dan ben ik klaar voor jou!

Er zijn verschillende trajecten beschikbaar, zodat jij de beste fit voor jou kan kiezen. Wil je bijvoorbeeld zelfstandig aan de slag of wil je hulp? Wil je individueel aan de slag of in groepsverband? Alles is mogelijk! Stuur me gerust een bericht en samen vinden we een passende oplossing voor jou.

 

Wil jij graag lekker los in de plantaardige keuken, maar liefst wel zo gezond mogelijk? Dan is dit weekmenu wat voor jou! Gebaseerd op de daily dozen van dr Michael Greger (voor meer info lees hier) ben jij er van verzekerd dat je alle vitaminen en mineralen binnen krijgt die je nodig hebt. De recepten zijn heerlijk en haalbaar, variërend van ontbijt pannenkoeken, vegan ramen, een heerlijke bonen soep, tot taco’s.
Alvast heel erg veel plezier in de keuken! 

Joh, heb jij helemaal geen trek in een heel traject en wil jij gewoon lekker een eenmalig advies om jouw plantaardige avontuur op weg te helpen?
Of het nou is om te checken of je op de goede weg bent, of je af wilt vallen, aan wilt komen of wanneer je een sportvoedingsadvies wilt, alles kan. Jij bepaalt waar de focus op ligt.
Je ontvangt een op maat gemaakt advies met een volledig uitgewerkt voorbeeld dagmenu.

Jij gaat er helemaal voor! Jij wilt die plantpower en je wilt hem nu! In een groep heb je niet per se heel veel zin. Jij hebt liever de volledige aandacht voor jou en jouw persoonlijke situatie. Je ontvangt een maand lang weekmenu’s op basis van jouw persoonlijke situatie, wensen en voorkeuren en hebt daarna de mogelijkheid om zelfstandig nog twee weken te oefenen met het zelf samen stellen van menu’s die je mag insturen en samen kunt fine tunen. Ook krijg je toegang tot mijn online basis training in gezonde plantaardige voeding.

Ik wil graag meer informatie over deze trajecten:

10 + 9 =